Introducing Rhodos to life.

2014-06-24 23:10:48 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


För en månad sedan befann jag mig i Spanien, på det absolut bästa jag någonsin gjort i mitt liv hittills, Service&Co. Då var allt en lek, det här med att bli reseledare. Visserligen var det en utbildning, en ruskigt bra sådan, men det var inte på riktigt och vi skrattade oss igenom dagarna och älskade allt. Två veckor senare läste jag ett mail från Fritidsresor och kom plötsligt till insikt om att den här leken skulle bli till verklighet. Efter ytterligare två veckor blev allting väldigt mycket mer äkta då jag landade på Rhodos som nyutbildad reseledare och som anställd på Fritidsresor, och den mina vänner, den är helt sjuk och jag har fortfarande inte förstått det helt. Min dröm har gått i uppfyllelse, något jag alltid drömt om har slagit in. Jag är här nu, anställd på ett resebolag, utomlands, arbetar med något jag fullkomligt älskar och det är så stort för mig, jag har tagit mig hit och jag är så kusligt stolt över mig själv och det är så häftigt att jag faktiskt gör det här och jag är så tacksam över mig själv, över livet och över alla som pushat mig till att göra det här, till Service&Co och till Gud, för han är bäst.
 

Sen en vecka tillbaka så bor jag på Rhodos och det är fantastiskt här och jag ser ut att trivas. Veckan som varit och den kommande veckan nu är study weeks för mig & Emma. Vi har åkt med på en hel del utflykter för att liksom få en bild utav dem och för att sedan på ett enklare sätt kunna sälja den här utflykten till gäster, det blir mer inspirerande då man själv upplevt det. Och vi har verkligen upplevt mycket de senaste dagarna. Jag har hunnit fylla 22 år och firades med chokladtårta, även träffat så väldigt många nya människor, åkt åsna, varit hjälplöst sjösjuk, haft minidisco-debut som Mr. B, dödat en kackerlacka, upptäckt Rhodos östkust, badat så väldigt mycket i havet som är så salt att man flyter runt helt avslappnat samt målat kroppen några nyanser brunare och väldigt väldigt mycket mer. Kolla gärna in bilderna, de speglar vissa dagar lite. Och känn dig fri att kommentera, det är verkligen okej!

 

Med dessa ord vill jag tacka för mig nu ikväll falla in i sömn, imorgon väntar en ny dag och då ska vi lära oss vart alla våra hotell är belägna, åtminstone de i vårt område och där vi arbetar på dagarna, det är en hel del. Puss & godnatt sålänge, jag håller er uppdaterade. 

 

 

 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu