en fotografibomb till kickdown.

2015-03-22 19:27:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


så har ytterligare en säsong strax nått sitt slut och det avrundas i vanlig ordning med en kickdown, en hemskt lyckad och skrattig sådan. Vi kickade igång på eftermiddagen med en härlig vistelse på en piratbåt, med fri bar, dans, lycka, bad & en hel drös med löjligt bra kollegor. Efter tre timmar på denna discobåt fick vi återvända till hem, med saltvattenshår och om möjligt ännu lyckligare i själen, vissa lite mer berusade än andra. Festen fortsatte på Aqua, ett fantastiskt ställe i Meloneras, även där med fri bar, dans & lycka och ännu mer finkollegor. Temat var turist och då anpassar man sig såklart. Jag tänkte inte bli långvarig i mina ord här utan tillåter bilderna säga sitt, jag var lycklig, dagen-kvällen-natten igenom. det är nästan att hashtag lovelife förtjänar sin plats här nu, fast bara nästan. Det räcker med att skriva att jag älskar livet som det är nu, det gör mig till en leende en. 
 
 
 

you are more than words

2015-03-09 21:25:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

to short to take it slow.

2015-03-09 21:05:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
ikväll är jag en glad en och tänkte dela med mig av den glädjen till er. Jag vet inte hur mycket ni kan ta del av den dock, för den är ganska personlig. Men det gör kanske er lite gladare om ni vet att jag är glad och ler. Idag fick jag mitt välkomstmejl från min kommande manager på Kreta. Det var ett tok-inspirerande mejl och gjorde mig så förväntansfull inför sommaren. Jag känner i hjärtat att det blir en bra sommar och jag är återigen så väldigt tacksam, för så mycket. Varje dag som går tar mig närmare min sommardestination och ger även mig mer och mer erfarenhet, bygger upp något i mig, något viktigt och värdefullt. Något jag tar med mig vidare i livet, något jag får på köpet i detta jobb, något användbart. Jag borde tänka så oftare, vilka otroligt möjligheter jag har, det är så stort att jag ryser lite i smyg ibland. Och jag är så välsignad med så mycket fint i min omgivning, en mångfald av fantastiska själar, solskensväder & bra musik, sånt där som får mig att skratta och känna mig sådär hoppigt glad. Dykcertifikatet med finElin är påbörjat och bara den tanken är bedårande. Vi hann med ett dyk vid vårt första tillfälle, och även fast att havet kunde varit lite varmare så var det så storslaget. Vi fick klappa sjöstjärnor, leka kurragömma med bläckfiskar & hålla någon slags pinn-spindel. Så häftigt, och jag kände mig så modig. Vi tog även ut vår regulator (den vi andas igenom) och satte tillbaka den igen, efter att ha bubblat ut ett andetag. Gymnastikövningar på havets botten bland fiskarna utövade vi också. Allt detta under vattnet och det är rysligt sjukt hur mycket det finns där under ytan. Något tillfälle ska vi dyka på vrak, det tillfället längtar jag till. Det blir nog en certifikerad dykare av mig också en dag ska ni se. Imorgon är Elin sjuk och då tar vi avbrott från kursen. Jag besöker istället vårt hotell Villa Del Conde och mår hälsosamt och friskt på deras spa hela dagen istället, med lerbad och solnedgång över havet. Bilder kan jag nästan våga säga utlovas, jag vill åtminstone det. Nu ska jag också avrunda denna spontanitet och ge mig ut på Playa Del Ingles gator i jakt på mat. Kan tänka mig att kött står menyn, på någon fabulös restaurang. Det är ändå helg nu i guidelife på Gran Canaria så då får man fira så gott det går. Guidemåndag, I'm coming for you. 

hey I made it

2015-03-07 21:39:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


jag ger ett leende till livet nu. välförtjänat är det, tror jag. Det är inte ofta det skapas några ord här längre, inga bilder heller för den delen, jag tappade helt motivationen en sväng där borta. Den kan vara tillbaka nu, men som guide lovar jag inget, för det får man inte. Jag vet inte vad som hände, eller jo, klart jag gör. Sånt där säger jag bara för att släta ut det, få det att låta förvirrat och oskyldigt. Jag är medveten om exakt allt varför jag inte bloggat, och det är tillräckligt. Nu är jag tillbaka bland stjärnorna igen och kan börja briljera, åtminstone för en dag. Det är nedräkning till Kreta är det, samtidigt som jag försöker lära mig själv att inte tänka så, lära mig att försöka vara kvar i nuet, tycka om GC-livet och allt vad det innebär. Men mitt hjärta längtar bort härifrån och då får jag bara tycka om läget. Dock vet jag inte exakt vad jag längtar efter, om det är till Kreta eller om det är till något som gör livet lite annorlunda, lite lyckligare. En sak vet jag helt säkert, det är att en del av denna längtan är till hem, till den svenska våren, för den är tokigt mycket finare och lyckligare än den kanariska våren, det sitter i luften och så är det bara. Svensk luft är bäst och jag tänker inte lyssna på annat. älskade hemland. Älskade hemstad, mitt Jönköping. Och älskade livsmänniskor som lever där borta, dit jag så fasligt längtar. Men jag tänker att Kreta är menat, om inte annat dels för att min kära far och broder kommer ner till mig i juli, bokade & klara och även den där fantastiska kroatienresan i augusti som jag och världens bästa syster ska genomföra, också där bokade och klara. Jag håller ut den här märkliga känslan och hittar mig till rätta på Kreta, och jag vet att det kommer bli fantastiskt, och att jag kommer älska det. Jag älskade Rhodos, jag älskar Gran Canaria. (fast att det till GC är en lite mer krånglig kärlek.) Men sånt ska också finnas, det är bra. Dock jag har nog aldrig upplevt hemlängtan så hårt som jag gör här, dessvärre. Men jag ser det som att det är nyttigt, att jag växer, inombords såklart. På längden står det still, även på bredden, hur mycket chips och pannkakor jag än trycker i mig. Det gör inte så mycket. Chips och pannkakor gör mig lycklig för stunden och det är värdefullt, just då. Imorgon börjar jag på dykcertifikat, det är om något ett tokigt kul tidsfördriv. Körkort i dykning liksom,  och det ska jag och min fina Elin haffa åt oss inom de kommande dagarna, den tanken är berusande, glad och förväntansfull. Nu ska jag gå och dricka drinkar på en skybar, i byxdress & högklackat, jo tack. 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu