a daydream believer

2012-01-30 21:12:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jag vill inte vara så förbaskat säker, jag hatar den känslan. Jag är så himla rädd för att bli besviken om jag hoppas för mycket. Men jag kan inte hjälpa det, för det känns som att jag verkligen ska vara här och jag är så säker på det. Detta är min högsta dröm just nu & jag vill så himla gärna att den ska slå in.

för att satsa det sista på mirakel

2012-01-25 01:23:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


jag behöver en backup-plan om saker och ting inte går som jag vill. och jag har panik för att allt inte ska bli som jag så innerligt önskar. Jag vill verkligen detta, så oerhört mycket.

and they look so small from up here

2012-01-23 23:28:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


inspirerad, bra film och jag vill bara dansa. vilket jag gjorde. jag är lyckligt lottad som har en helt egen takterass där jag kan stå mitt i natten, i onepiece och converse, med musik i öronen och bara dansa. dansa som om det inte fanns någon morgondag. dansa mig svettig i den annars så kalla januarinatten. och bara vara lycklig, le sådär onaturligt stort och känna mig som den häftigaste människan på jorden. Stänga av verkligheten ett tag och bara ryckas med, till en helt annan värld. Livet är fint i dansande stund, speciellt från ett hustak mitt i en stad som är skönheten själv i natten.

 

lyckorus och ett konstaterande; utan musik är jag förlorad


jag är varken hjälten eller boven, jag är bara lite lost

2012-01-19 00:23:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej ni ,
Jag valde den här bilden för att jag gillar den, den ser cool ut. så, end of discussion


Hon på bilden där uppe är jag, Olivia, som även jag fixat mig en blogg. härjag kan ge utlopp för all kreativitet jag har inom mig, to bad att det inte är så värst mycket bara. Jag tycker om tanken på en blogg och jag tycker om att kombinera bilder med text, so that's why. Dock har jag inte största självförtroendet när det gäller att skriva, men jag tror att jag lär mig, såsmåningom.
Right, över till livet.
Jag har snart ansökt, till drömjobbet i sommar. vilket jag inte tänker avslöja vad det innebär, iallafall inte här och inte nu. Känns halvbra att nämna det här och sen inte få jobbet. Då är det bättre att bara berätta det, senare, när jag har jobbet. Om jag får jobbet. Det skulle göra mig lycklig, verkligen. För det är en av få saker som jag vet att jag faktiskt vill i mitt liv. precis det, och det skulle betyda allt.
Nu hoppas vi, jag känner att jag trots allt är värd det här. & jag tror på det, jag tror på mig själv. Och det känns bra, allting. Mitt CV & personliga brev glänser och är helt totalawesome, så jag vill tro på att det blir enkelt. det känns lättare att tänka så, jag är bäst.
Peace

något magiskt men tragiskt

2012-01-17 23:09:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag kan inte få nog av denna film, vet inte hur många gånger jag har sett den nu - och jag tröttnar aldrig.
Den har något speciellt som jag inte kan sätta ord på, det är bara en känsla jag får och jag tror att den är bra för mig. Jag vet inte om jag har rätt att säga att du måste se denna film, för det behöver du inte göra. Jag menar bara att den betyder vansinnigt mycket för mig & jag är inte så säker på att den kommer betyda lika mycket för dig. , Men give it a try!



Tårarna rinner till den här och jag kan inte förklara varför

you smile, I smile

2012-01-15 21:05:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Oh I miss you so much so much so much so much
I wanna tell you  about the things that I've been through
I miss you sister

för du blir aldrig mer densamma

2012-01-14 23:51:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Med en längtan härifrån

lovesick .

2012-01-12 23:21:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



vilja bli

2012-01-11 17:16:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet inte vart jag ska, men jag ska komma dit .

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu