lyckligt trivsamt.

2014-07-10 22:07:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Det här livet är allt för fett, det har jag påpekat några gånger nu och det kommer jag fortsätta med länge, för jag slutar aldrig förundras över allt det här. Och jag kan inte riktigt greppa att jag faktiskt är anställd på Fritidsresor, på TUI Nordic, det är helt sjukt och så stort. Att jag nu är på Rhodos och att jag har möjlighet att tillbringa min kommande vinter i värmen, i solsken, i flipflops och att jag faktiskt får vara här så länge jag vill, om jag sköter mig vill säga. Och just nu går allting exemplariskt och jag blir mer och mer erfaren för var dag som går och jag känner verkligen det, att jag växer. Det är fantastiskt. 
 
& jag har fått så väldigt många nya fina människor i mitt liv och jag pratar engelska som aldrig förr. Här ökar jag kontaktnätet från alla världens hörn och jag tycker om det så mycket. Jag vill så gärna ha det där flowet i det engelska språket och var är en bättre plats om inte i ett sällskap där det måste pratas engelska för att alla ska förstå. Vilken lyx. Tack för den.
 
Livet rullar på här och dagarna flyger lite smått iväg ifrån mig, men det gör verkligen ingenting. Helst får de gärna göra det, för jag har lärt mig att njuta av dagarna ändå, fast att de går i raketfart. Jag är hemkommen från jobbet för en stund sedan och fick avsluta den här härliga dagen med att rocka minidisco, tillsammans med animatörer från Beligien, Tyskland & England. De är himla duktiga och vi har välidigt kul och det är så många danser och det är så mycket leenden och lycka. Nu har jag jobbat varje dag sen i lördags, det är egentligen ingenting eftersom jag ofta leker mig igenom vissa delar av dagarna, men det känns ändå väldigt fantastiskt att få vara ledig imorgon. Och få njuta av den här himla härliga atmosfären & solen helt på riktigt, och tillsammans med Emma dessutom, min fantastiska vän. Vi har planer på att vindsurfa och det lär bli intressant då vi aldrig testat något sånt där tidigare. Jag är mest taggad på den där dräkten man får, åh vad jag ska photoshoota i den, dream coming true ja. 
 
Jag bifogar lite bilder från i tisdags, då vi hade Blue Awards. Det säger sig själv vad det är hoppas jag? Prisutdelning iallafall, till personer i alla olika team som man röstat fram till månadens kollega osv. Det var en trevlig eftermiddag & kväll och en himla skön photo session med alla från TUI Nordic. So let's enjoy. 
 
Det här är mitt väldigt trevliga team, Team East. 
 
Det här är också vi, det framgår hyfsat tydligt, men bara med lite mer spontan lycka i. 
 
& här har vi ett litet gulligt collage på väldigt gulliga människor. Martin, Ilyas & Emma. De där får mig alltid att skratta. 
 
 

det är dagarna du minns

2014-07-07 13:21:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sådan! Då har jag klarat mig igenom min första riktiga arbetsvecka här på Rhodos och den har varit fantastisk. Jag tycker om mitt jobb och känner att allt kan bara bli bättre och bättre nu. Bara det att jag får spela vattenpolo mot gästerna och bli ikastad i poolen på arbetstid, det säger en del om det här yrket. Rakt igenom fantastiskt. 
 
Jag lär mig nya saker hela tiden och på så vis är det mycket learning by doing och det trivs jag sjukt bra med då det är helt min grej. Min "tjänst" eller vad det är man säger heter Blue Star Host och det passar mig utmärkt, då det är en kombo mellan service till alla gäster (välkomstmöte t.ex) samt att hålla aktiviteter för de lite mindre barnen, där även minidisco är inkluderat och det är helt min stil och det är jag supertacksam för. Så glad! 
 
Människorna här är verkligen något att hänga i julgranen också, de är fina och har tagit hand om mig på bästa sätt nu när jag kom hit som ny. Det värdesätter jag så högt och det känns redan som att jag har umgåtts med vissa av dem så mycket längre än vad jag faktiskt gjort och det är en cool & bekväm känsla. När vi har ledig tid försöker vi göra saker tillsammans, igår var vi till exempel ute och åt söndagsmiddag. Vi har infört en obligatorisk restaurangturné varje söndag, jag och dessa pinglor på bilderna här nedanför, och igår var det Martinas tur att välja restaurang och då gick färden till fantastiska Lindos. Jag älskar den staden på kvällen, det var så vackert och allting runt omkring var så himla fint, himlen, bergen, havet. Allt var magiskt och restaurangen Melanos där vi åt var verkligen pricken över i. Hjälp vad för bra vi hade det och oj vad maten var helt kalasgod och sällskapet var mer än utmärkt, så tack för det. 
 
Planer för den kommande veckan ser kul ut, imorgon har vi något som heter Blue Awards, med alla från Tui Nordic som jobbar här på Rhodos. Jag har inte väldigt stor koll på vad som händer då, det jag vet är att vi ska ha våra ursnygga transferuniformer på oss och att ett gruppfoto ska tas. Resten märker vi. På onsdag ska vi på poolparty på kvällen inne i Rhodos stad, på torsdag är både jag & Emma lediga och vi funderar på vindsurfing och på fredag står skumparty på schemat, det är mycket coming up och det är väl då man känner att man lever antar jag, kul! 
 
Jag tackar för mig och bjuder på bilder från gårdagen i Lindos. NJUT. 
 
magiskt. 
 
Min Blue Star-bästis Martina. <3
 
Bästa Linn & Emma. 
 
 
 
 

jag har inget mer än mina tankar

2014-07-04 21:13:40 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 
6 år. Den är helt sjuk. och livet bara fortsätter att rusa framåt och tar mig ännu längre ifrån just den dagen, den dagen då jag fick vara nära henne senast. Den 4 juli 2008. & jag kan inte göra något alls för att stanna tiden, för att behålla alla minnen färska, det går inte och det skrämmer mig något så oerhört. Minnen med henne bleknar dag för dag och jag vill inte det, inte någonstans, men det är livets gång och jag hatar att det är så. Klart jag föralltid kommer att minnas min syster, men jag vet själv att jag inte är kapabel till att minnas allt. Jag kommer föralltid kunna höra hennes skratt, för det hör jag när jag drömmer om henne. Och jag kommer alltid att minnas hennes leende, livet ut. Hennes ögon, hennes personlighet, hennes sätt att gå och att hoppa studsmatta på. Hennes förmåga att alltid få mig att skratta, hur arg jag än var. Hon var magisk och nu i efterhand kan jag inte förstå hur hon bar sig åt. Himla fantastiska människa. Hur hon formade mig, inspirerade mig. Hjälp vad jag såg upp till henne, hon var min idol och jag ville alltid vara som hon. 
 
Jag vill fortfarande vara som Viktoria, men mest av allt vill jag vara mig själv, fast med inslag av henne. Och jag känner så nästan alltid faktiskt, att hon är en del av mig och jag är så tacksam över att vi liknar varandra så mycket. Vi delar samma tankesätt och syn på livet, jag vet det och jag är glad för det.
 
På så vis gör hon det enkelt för mig att leva vidare, utan henne vid min sida, men istället i mitt hjärta. Och idag har det redan gått 6 år sedan hon lämnade mig för något mycket större. Men jag är kvar här, och jag ska fortsätta rocka livet, följa drömmar och skratta. För det är så viktigt och jag är så väldigt tacksam för livet. Det är något lyckligt, även fast jag inte alltid kan se det. Det är då jag ändå fortsätter, tills jag skymtar lyckan, och då blir allting för bra, som nu. 
 
Jag kommer alltid att älska henne, och aldrig att glömma henne. 
 
Min allra älskade Viktoria, min fantastiska syster.
<3 

för att vi är det absolut vackraste för mig

2014-07-04 21:13:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

who is gonna stop me on the road to success? I don't know.

2014-07-02 21:56:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

Rhodos bjuder fortfarande mig på sagolika vyer och vackra upplevelse och jag skrattar mig igenom dagarna just nu. Trivs gör jag verkligen också och känner att jag är precis var jag vill vara i livet, just här och just nu, och den känslan är fantastiskt lycklig. Idag började plötsligt allting på riktigt-riktigt, min första dag i uniform och hjälp vad jag tyckte om hela dagen, det var så skräddarsydd för just mig kändes det som. Givetvis har jag så väldigt mycket att lära mig, men åh vad jag tänker göra allt jag kan. Jag ska bli bästis med alla mina gäster och verkligen få dem att trivas. Och åh vad jag ska leka med deras ungar och fy vad jag ska rocka mini-discon och fett vad jag ska älska varje sekund. För det är faktiskt detta jag har drömt om sen jag var 8 år ung och det vore skamligt om jag inte gjorde bäst ifrån mig nu. Reseledaryrket liknar McDonalds lite tänker jag (hoppas jag) och jag är duktig på McDonalds och jag ska bli himla duktig på det här också. Jag längtar tills det blir så, jättemycket gör jag det. Fram tills den dagen så ska jag BE OPEN & HAVE FUN. För det har jag lärt mig på Service&Co, för så gör man tydligen, då går allt.

 
Tyvärr är jag inte jättemycket till text, inte när det kommer till att skriva ut specifikt vad jag har gjort på dagarna och sådant. Jag berättar hellre i bilder för det är lite mer min tekopp och så förblir det antagligen ett tag framöver. Så jag bifogade lite pics här nere och är det några frågor på det så vet ni ju vart ni har mig. På Rhodos såklart. Så välkomna hit ner till mig för tusan! 

pictures of you, pictures of me

2014-07-02 21:52:16 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu