when september ends.

2014-09-26 13:46:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


dagarna rullar framåt vare sig jag vill det eller inte. Mest vill jag det, för nedräkningen till Gran Canaria är här och jag trivs med den tanken. Jag och mina Bluestars är sedan en vecka tillbaka fångar i Kolymbia, med nytt boende och ingen bil. Vår lilla tysk som äger vårt tidigare boende fick nog och slängde ut oss, dessvärre. Jag och drygt 25 kollegor blev bostadslösa bara sådär huxflux. Det gjorde inte mig särskilt mycket då spänning i vardagen är kul enligt mig. Det fixades nytt boende till oss och halva mitt team flyttade in till storstan och vi (bluestars) fick den stora äran att stanna här på countryside i lilla Kolymbia. De första dagarna var hyfsat tragiska, men jag har vant mig nu och tillvaron är ändå helt okej. Folk droppar dock av nu, till sina kommande vinterdestinationer och det ska sägas mycket hejdå hit och dit, mycket mat äts och mycket minnen pratas. Vi har mycket gäster på hotellet nu, mycket svenskar som i sin tur är tokigt störtsköna och jag får så mycket nya kompisar, både vuxna som barn och jag älskar det. Det tyder på att mitt jobb är så skräddarsytt för mig och den tanken gör mig berusande glad. Och idag är det även 11 dagar tills jag får ta mitt pick och pack (vilket är en hel del) och flytta livet till Gran Canaria och jag kan knappt vänta. Jag är så ruskigt förväntansfull och vissa kvällar innan jag ska sova kommer jag på mig själv att känna mig som ett barn innan julafton när jag tänker på GC, javisst, det är på den nivån och det är så fett. 
 

I'm in love with this beautiful life.

2014-09-12 17:36:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Onsdag, teamday - en hel himla härlig yatch för oss själva, i skymningen på medelhavet. 
Detta vackra liv tar andan ur mig ibland, ibland är nu. 

de där som är likadana som mig.

2014-09-09 22:48:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

älskade hemmaplan.

2014-09-09 22:44:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


att komma hem var fantastiskt, att känna den där kontrasten. När man varit borta helt okej länge och sen komma tillbaka och se på allting från en annan vinkel och allt är plötsigt så mycket vackrare och sängen är så mycket mjukare och mer himmelsk. Vännerna är bättre och mer liksom värdefulla, även om de alltid är det så blir det mer uppskattat på detta vis. och gatorna är finare, även om de redan från början var finast. Luften är mer magisk och den svenska Quater Poundern smakar godast någonsin. Övernattningen i sommarstugan utan elektricitet är härligast i världen och kräftfisket är pricken över i. Att förstå hur enkelt det är att komma tillbaka och att falla in i sverigelivet igen är fantastiskt. Jag har inte för ens en sekund känt av att jag har varit på så kallad "semester" utan jag har bara levt och tagit allt som det kommit. Jag ville ha det så och fick det. Dock var det livets hårdaste att lämna igen efter mina 10 sverigedagar, men efter att ha haft det så lyckligt som jag har haft det, så var den känslan värd på något sätt, ändå trots att jag mådde helt urdåligt, sådär obehagligt ont i magen & lite sådär att hjärtat går sönder en smula. Men det är ett vackert bevis, på att allt där hemma är så värdefullt för mig. Så otroligt viktigt i mtt liv och jag kan inte tacka tillräckligt för allt och alla som gör mig så bekväm med tillvaron, de som får mig att må så överbra att det blir lite för överdåligt att åka ifrån. Det är häftigt och det är bra jobbat. Ni är bra jobb för mig, älskade ni.
 
 
 

guldkorn.

2014-09-08 13:47:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


det har hunnit hända en del sen sist, klart det har då jag låter det gå massvis med dagar emellan mina inlägg. Jag har bland annat haft finbesök av både min bästa syster & min bästa vän. Det har varit sjukt vackert och himla bra, det är liksom en bit av hemma som är hos mig och det var så tryggt. Jag fick visa mitt liv här för dem och jag tyckte så mycket om att de var här och tog del av allting som är mitt just nu. Lovisa anlände 4 dagar innan Julia, så vi hade sjukt fin kvalletid tillsammans med dykning, roadtrips till alla guldställen, härliga kvällsmiddagar lite överallt på ön, bad i saltvatten, bergsbestigning & glass på bästa glasstället i Faliraki. Bäst. Sen anlände Julia som sagt och dagarna bjöd på båtutflykt, shopping i Rhodos, mer bad i havet, ännu en dag med roadtrips & god mat hela tiden. Det var hemskt tragiskt att säga hejdå till dem, även fast att jag visste att jag skulle få träffa dem hemma igen bara en vecka efteråt. Här bjuder jag på lite bilder från deras visit, härligt, javisst!
 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu